Saga certifierad VĂ„rdhund nu 🎉🎉🎉

Idag var vi, Saga och jag, pÄ VÄrdhundskolan och gjorde det stora praktiska prov som krÀvs för att vÄrdhundseleven ska bli en certifierad vÄrdhund. Saga var superduktig och frÄn och med idag en Certifierad VÄrdhund. 

ÅterhĂ€mtning Ă€r viktig:

Vi var trötta bÄde Saga och jag nÀr vi kom hem och tog en eftermiddagslur i soffan

 

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Saga certifierad VĂ„rdhund nu 🎉🎉🎉

  1. Hej det lĂ„ter vĂ€ldigt spĂ€nnande och meningsfullt. Funderar pĂ„ att lĂ„ta min tik som Ă€r 1 Ă„r om tvĂ„ mĂ„nader bli vĂ„rdhund. Jag bor i Enköping. Vet du var det finns en skola nĂ€rmast dĂ€r vi bor? 🐕

    1. Hejsan!
      Det Ă€r verkligen fantastiskt roligt jobb. VĂ„rdhundskolan har kurser i Uppsala tror jag. Du fĂ„r kolla deras hemsida, det finns nog andra skoler runt Stockholmstrakten 😊
      Lycka till! đŸŸđŸŸ

LĂ€mna ett svar