Berikning hos Trygga tassen

Berikning- vad är det? Det pratar vi om på den timmen du är här. Din hund får prova på lite olika saker som kan vara kul och spännande för vovven. Det handlar om att sätta guldkant på hundens tillvaro och tillgodose behov hos hunden, att hunden får göra hundiga saker.

lite exempel av vad som erbjuds denna dag: smaka olika saker, undersöka något spännande, såpbubblor, jaktlek, bollbad, nosa, lösa problem m.m. För hunden vill jag att det ska kännas som en dag på tivoli.

Jag tänker mig att timmen ska bli kul och givande för er och hunden samt ge lite ideer att hitta på tillsammans med er hund.

Kostnad 350 kr för 60 min.

Betalas när jag bekräftat er anmälan, så säkrar ni er plats. (behöver ni avboka så betalas det tillbaks om jag hittar ersättare till tiden)

Jag stryker tider när de är bokade.

Tillgängliga tider:

Lördag 21/10

Kl. 10

Kl. 11.15

Kl.12.30

Kl. 14

Kl. 15.15

Kl. 16.30

Anmäl här 

Adress: Häckgatan 2, 30596 Eldsberga

Välkommen Annette Lindberg, berikningsinstruktör