Charlie och Saga att jobbar som vårdhundar i Halmstad m omnejd. Vi har anställning i Halmstads Hemvårdsförvaltning på 30% (kunder som tillhör förvaltningen får göra ansökan om besök därigenom, kontakta mig för frågor om detta))

Det går att hyra in oss på uppdrag som hundteam genom min firma Trygga Tassen, information om det finns under kontakt.

Klar!! Guldbiljetten innebär- Vi blev godkända och är lämpliga att fortsätta utbilda oss till vårdhundteam!!! Nu väntar praktik till hösten och mycket mycket träning tills vi kan bli ett certifierat vårdhundteam.
Klar!! Guldbiljetten innebär- Vi blev godkända och är lämpliga att fortsätta utbilda oss till vårdhundsteam!!! Nu väntar praktik till hösten och mycket mycket träning tills vi kan bli ett certifierat vårdhundteam.

Sedan i maj 2014, när jag klarade det stora teoriprovet, så har jag titeln Vårdhundförare. Charlie och har genomgått  lämplighetstest, som alltid görs på blivande sociala tjänstehundar, när de är ca 1 år. Charlie gjorde lämplighetstestet i april 2014 och blev godkänd. I vår utbildning ingick ca 100 timmars praktik, de gjorde vi på Svalans dagverksamhet för personer med demens och på Hemgårdens äldreboende båda verksamheterna ligger i Halmstads kommun.

All praktik, teori och tester är vi godkända i och sedan maj 2015 är vi Certifierat Vårdhundsteam.

Vårdhundteamet Charlie och Annette
Certifierat våredhundteam =)

Saga lämplighetstestades i september 2017 och hon och jag certifierades i nov 2017.

 

2 reaktioner till “Vårdhundsteam

  1. Du är verkligen duktig Annette, kul att se dina hundar. Du önskas all lycka i framtiden.Du behöver ju inte ha problem med att de skäller eller sticker iväg utan på det kan du ta det lugnt. Det är nog jobbigt att hålla på men du klarar det.

Lämna ett svar