Min mail: tryggatassen@hotmail.com Har du någon fråga ang. Vård / läshundar eller något annat som rör ämnet i bloggen eller vill boka in oss på besök. Välkommen att skicka mig ett mail.

Är du intresserad av min kursverksamhet så följ gärna Trygga Tassen på Facebook då missar du inga nyheter.

Vi finns på öppen Instagram som: vardhundencharlie, labradoodlesaga, labradoodleellen samt trygga_tassen.  Välkommen att följa oss där!

Vill du boka oss för t.ex föreläsningar, besök av vårdhund/läshund enligt överenskommelse m.m.  Mer information under fliken Boka oss!

Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev:

[mailpoet_form id=”1″]

Jag har samarbete med Studiefrämjandet, vi är några hundförare i Halland med sociala tjänstehundar som har en lite grupp där, som vi kallar VOVS, hundens betydelse i Vardag Omsorg Vård och Skola.

VOVS finns att följa på Facebook.

 

12 reaktioner till “Kontakt

  1. Tack så mycket! Det känns skönt att vara klar m teorin. “Bara” praktiken kvar…. Kram till er och Charlie hälsar spciellt till Torsten

 1. Det är mycket roligt att du lyckats med det du ville, alla gör inte det, och fortsätt i samma skala. Bloggen var fin att läsa. Inga Appelgren-Hägnefelt

 2. Hej!
  Jag har några frågor angående NPF-hund.
  Kan man ha vilken ras som helst?
  Hur går man tillväga?
  Vad kostar en utbildning och vart finns dom?

  1. Hejsan!
   Vi gick vår utbildning på Vårdhundskolan i Brösarp, Skåne. Hundarna som utbildas till sociala tjänstehundar måste först genomgå ett lämplighetstest. Så att hunden klarar testet är avgörande och inte rasen.
   Det finns flera skolor nu som utbildar sociala tjänstehundar (hund som arbetar mot tredje part) så pris, upplägg, inriktning och ort varierar, flera har nu distansutbildning.
   Välkommen att maila mig om du vill, på storzner@hotmail.com
   Vänliga hälsningar
   Annette

 3. Hej,

  Jag arbetar på ett Hvb-hem i Hörby. Vi har haft två terapihundar men dessvärre ska deras ägare sluta nu och därmed försvinner de. Har du någon aning om det finns någon vårdhund att hyra in i Skåne?

Lämna ett svar