Saga gör “tassar på”

Dogparkour-promenad 

Vi går en promenad tillsammans och tränar hundarna i dogparkour. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van, övningarna anpassas efter hunden.  Max 6 deltagare.

Dogparkour tränas bl.a. för det stärker hundarnas självförtroende, det är kul och en fin aktivitet på promenaden, det tränar fysiken och koordinationen på hunden och samarbetet mellan förare och hund utvecklas.

När vi tränar dogparkor tar vi vara på miljön och det kan vara t.ex att hunden kliver eller hoppar upp på en sten, stock, sätter tassar på en lyktstolpe eller går under en parkbänk.

Viktigt att ha sele på hunden vid denna träning så att vi kan hjälpa och stötta hunden när den är på ett hinder.

Ta med massor av gott godis, SELE och vanligt koppel på hunden och vatten.

Detta passar alla hundar och anpassas efter individen, vi håller minst 2 meters avstånd mellan hundarna, så alla kan arbeta tryggt med sin hund.

Vi samlas utanför Folktandvården på Vallås i Halmstad där “statyn” på bilden ligger. (om du står framför ICA vallås är det åt höger sida)

Kostnad 100 kr. betala kontant eller via swish . Viktigt att ni anmäler er så jag vet hur många vi blir då det är begränsat med platser till 6 deltagare. Anmäl er  HÄR

ca 1 timme varar aktiviteten.

Strikt hundägaransvar gäller under promenaderna.

Hjärtligt välkommen för en trevlig stund med din hund!

Annette Lindberg, dogparkour instruktör