Trygga tassen och Mikaelas hundhälsa

Ett samarbete mellan Mikaelas friskvård och Trygga tassen, 24/8 kl. 17-19 i Eldsberga

För att inviga vårt framtida samarbete bjuder vi in till en föreläsning som Mikaela håller i om hur vi hjälper hunden sig hålla sig frisk förebygger skador.

Trygga tassens balansbana är öppen från kl. 16.00- 20 denna kväll för de som deltar i vårt evenemang så ni inte behöver trängas när ni tränar där.

Begränsat antal platser, max 15 platser, under föreläsningen och fikat rekommenderar vi att hundarna vilar i sina bilar. Det blir också en quiss att se fram emot och rabatterbjudanden i våra verksamheter.

Max 15 platser

Plats: Häckgatan 2, 305 96 Eldsberga

200 kr (betalas via swish när din plats är bekräftad)  anmäl HÄR

Om Mikaela i korta drag:

Mikaela Neergaard-Petersen, bor i Heberg Falkenberg. Hon har alltid älskat djur, läste djursjukvård på gymnasiet och jobbat inom lantbruket. Hon har precis blivit klar med utbildningen till certifierad canineopat genom UPH academy. Mikaela har en welsh corgi pembroke och det är p.g.a. honom som jag valde att läsa till canineopat och har nu tänkt satsa på egen verksamhet i Mikaela´s Hundhälsa.  En Caninepat arbetar med att förbättra hundens hälsa och rörelseförmåga genom behandling med syfte att förebygga och lindra sjukdom eller skada på hunden.

Om Annette i korta drag:
Jag driver Trygga tassen, är hundinstruktör med flera påbyggnadskurser som t.ex Dog parkour instruktör, Balansbollsinstruktör och Hundgyminstruktör och dessa kurser är alla stärkande både fysiskt och mentalt för hunden. Jag har just påbörjat resan till Beteendeutredare för hund. Jag arbetar som Vårdhundförare och sökte ny massör till mina 3 hundar och det var så jag och Mikaela kom i kontakt
Värmt välkomna!
Mikaela  och Annette