Valpkurs Trygga tassen, Eldsberga

Valpkurs 

för valpar från 10 veckor- 7 månader

6 tillfällen ca 1,5 timme per gång sista tillfället ca 2 timmar, max 4 hundar

söndagar kl. 10 (ej varje)

10/7, 24/7, 7/8, 21/8, 28/8 och 4/9

Vi kommer vara utomhus i Eldsberga (med möjlighet att gå in) men också miljöträna t.ex. i Halmstad centrum och ett tillfälle i hundhall och beroende på väder kommer vissa gånger ev. byta plats, mer exakt planering kommer finnas i kursinfon till er som kommer delta på kursen.

Vi tränar belöningsbaserat med positiv förstärkning och fokus kommer ligga på att bygga kontakt och relation samt förutsättningar för gott samarbete mellan valpen och dennes familj. Jag vill ge er verktyg för ett bra hundliv och ett gott vardagssamarbete med hunden samt glädje och grundtrygghet i hundägandet.

Följsamhet, aktiveringstips, vardagssamarbetet, hur hundar lär, vikten av bra belöningar, pausmatta, aktivitetsnivåer, hantering, miljöträning, berikning och klickerträning är exempel på vad vi kommer gå igenom. Teori kommer vävas in mellan de praktiska träningspassen.

Det finns möjlighet att köpa till 2 lektioner, en med intro till Nose work och ett tillfälle med att prova Personsök som aktivering på inhägnat område.

Valpen ska bära sele eller ett fast halsband och fast koppel på kurstillfällena. (Alltså inga stryp eller halvstryphalsband och inget flexikoppel)

Kostnad 1550 kr

Jag behöver veta om ni kommer mer än en människa per hund.

Anmäl här

i anmälan skriver du ditt och valpens namn, ålder och ras,  sista anmälan 8/7  max 4 valpar

Tveka inte höra av dig om du undrar något,  på mail eller PM

Varmt välkommen!

Annette Lindberg, hundinstruktör