Valpkurs med Trygga tassen. Rufus på bilden <3

Valpkurs 

för valpar från 10 veckor- 7 månader

6 tillfällen ca 1,5 timme per gång sista tillfället ca 2 timmar, max 6 hundar

Kl. 17 dessa datum-  Tors 9/12,  tis 21/12,  tis 28/12,  tors 13/1,  tis 18/1 och tors 3/2

Vi kommer vara utomhus i Eldsberga (med möjlighet att gå in och värma sig) men också miljöträna t.ex. i Halmstad centrum och minst ett tillfälle i hundhall och beroende på väder kommer vissa gånger ev byta plats, exakt planering kommer finnas i kursinfon till er som kommer delta på kursen.

Vi tränar belöningsbaserat med positiv förstärkning och fokus kommer ligga på att bygga kontakt och relation samt förutsättningar för gott samarbete mellan valpen och dennes familj. Jag vill ge er verktyg för ett bra hundliv och ett gott vardagssamarbete med hunden samt glädje och grundtrygghet i hundägandet.

Följsamhet, aktiveringstips, vardagssamarbetet, hur hundar lär, vikten av bra belöningar, pausmatta, aktivitetsnivåer, hantering, miljöträning, berikning och klickerträning är exempel på vad vi kommer gå igenom. Teori kommer vävas in mellan de praktiska träningspassen.

Valpen ska bära sele eller ett fast halsband och fast koppel på kurstillfällena. (Alltså inga stryp eller halvstryphalsband och inget flexikoppel)

Kostnad 1550 kr

Jag behöver veta om ni kommer mer än en människa per hund.

Klicka här för att komma till anmälan

i anmälan skriver du valpens namn, ålder och ras,  sista anmälan 7/12

Tveka inte höra av dig om du undrar något,  på mail eller PM

Varmt välkommen!

Annette Lindberg, hundinstruktör