Bronsåldersfältet en kall vinterdag.

20140120-131920.jpg Vi är på ett gammalt gravfält från Bronsåldern, Tjärby kyrka syns i bakgrunden. Det är mycket kallt idag, några minus och mycket blåsigt. Häftiga gamla stenar går vi förbi (jag går, Charlie går inte mycket…)  mäktigt att tänka på att de stått där så länge och att det är utplacerade av människor som levde för så länge sedan. Detta struntade emellertid Charlie i, han var däremot mycket intresserad av att sträcka ut och tycker det är kul med snön, som de flesta andra barn =)

Lite balansövningar blev det också idag på några vindpinade träd. Inga bildbevis dock då jag fick lägga full focus på min duktiga jobbande hund, hårda vindar försvårade övningarna, men Charlie fixade det galant och vi blev så nöjda båda två.  

Publicerat av

Lämna ett svar