På Linneas kalas!

Idag var vi på Linneas 7-års-kalas. Det blir inte mycket bättre än så här, om ni frågar mig…

Linnea, Charlie och hemmagjorda semlor.

                 image                                                                                                                                                                                                                         

image

På kalaset var också Rasmus bjuden, vi gjorde tappra försök att fixa en bild på Rasmus och Charlie tillsammans men fick ge upp…. Små barn o djur, alltså, inte lätt att fota. Bilden till vänster var den bästa, där är ingen av dessa två små snabba varelser är suddig och de är i alla fall med båda två i bild.

Charlie hade dessutom sådan tur att han fick en ny leksak på kalaset som Linnea hade valt till honom, en väldigt cool leksak som kan ses i filmen nedan.

Publicerat av

Lämna ett svar