På Vårdhundskolan.

Vi har varit i Brösarp, på Vårdhundskolan, på en av delkurserna i vår utbildning. Det var som vanligt fantastiskt givande dagar med både teori i klassrummet och praktik med hundarna i träningshallen. Denna gång tränade vi våra egna men också en hel del hantering av varandras hundar samt hade rollspel där vi var patienter åt varandras hundar.

Hundarna har varit så duktiga allihop och de är så otroligt duktiga på att koppla av mellan varven. De har hittat av o på knappen liksom, detta gäller denna gången också de minsta i gänget d.v.s Mitzy och Charlie.

Mellan varven blev det härliga promenader i Brösarps backar. Så himla fin natur här och våren är riktigt på gång också. Härligt!!!

Jag var flitig med kameran denna gången. Nedan följer bildbevis på det hela.

Från träningslokalen:

Från promenaderna:

Avkopplade vovvar:

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Publicerat av

2 reaktioner till “På Vårdhundskolan.

Lämna ett svar