I Stockholm över påsken.

Vi har firat påsken i Solna i år. Charlie har fått mycket miljöträning t.ex åkt tåg, varit på stan, i parker, på utomhuscafeer, inne på gallerier m.m. Jag har haft enorm hjälp av barnen i familjen där vi bodde, Anders syskonbarn, Jakob, David och Linnea. Vi har fått träna mycket på att gå med dubbelkommando. Det har gått superbra. Konster har övats på t.ex vacker tass, sitt, ligg, snurra, godis på nosen sitter nästan och gå i åtta runt mina ben sitter snart.

När vi gick på stan med dubbelkommando (som kommer användas vid promenader i vårdhundjobbet så småningom) d.v.s jag höll ett koppel som satt i sele och ett stolt barn höll i ett kortare koppel som satt i halsbandet, så väckte vi uppmärksamhet t.o.m. i storstan. Flera personer stoppade oss och frågade om hunden och berömde de duktiga barnen. Denna dagen värmde hjärtat ordentilgt. Jag är så stolt över hund och de fantastiska hjälptränarna jag hade med mig.

Inte dåligt att sticka ut i Stockholms innerstad……  😉

Bilder från stadsmiljö:

 

Våra rumskompisar!

Lite bilder från lägenheten:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bilder från promenader i Solna m. omnejd:

 

Publicerat av

Lämna ett svar