Labradoodleträff i Brösarp.

 

I helgen som gick hade Anders, Charlie och jag nöjet att kunna delta på en uppfödarträff i Brösarp med Hööks Labradoodles, en helt fantastiskt rolig och inspirerande helg. Vi övernattade på Talldungens gårdshotell (som jag varmt kan rekommendera att övernatta på om man är på Österlen, med eller utan hund) och träffade massor med underbart glada och vänliga Labradoodlar med tillhörande väldigt trevliga mattar och hussar.

IMG_5897

Vi höll till i Vårdhundskolans lokaler och hade frågestund och fick information om doodlarnas pälsvård bl.a. och hundar i allmänhet som Ingeborg Höök svarade på och berättade om med outtröttligt engagemang.

Sedan var det så klart en hel del praktiska övningar och träningstips för hundarna och inte minst smyginvigning av Hundalandet Österlen, en aktivitetspark för 2 och 4-benta att träna balans och mod genom att ta sig över/ genom/ under eller från en sak till en annan m.m.

Det var riktigt kul att få träffa några av Charlies hel och halvsyskon. De var väldigt lika i sitt sätt att vara och leka, jätteskoj att se och jämföra. Alla milda och mycket trevliga i sitt temperament och framför allt mycket glada.

Nedan kommer en hel massa bilder från aktiviteter som arrangerades med hundarna. Många bilder blev det under denna härliga helg.

Bilder från teori och träningslokalen inomhus: 

 

Bilder från smyginvigningen av Hundalandet Österlen som ligger i anslutning till Vårdhundskolan. Hundalandet öppnas för allmänheten den 1 juni.

Bilder från stunder av frihet i Brösarps backar:

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Familjebilder:  

 

Bilder tagna i naturen och från en aktivitetspromenad vi gick:

Stort Tack till alla inblandade!!!!  Rolig helg och vi hoppas kunna vara med nästa år också =)

 

 

Publicerat av

8 reaktioner till “Labradoodleträff i Brösarp.

  1. Det var ett rent nöje att vara med =) Tusen tack själva!!!
   Och kan bara hålla med – Charlie ÄR fantastisk!!!

  1. Hundarna var underbara allihopa och så duktiga (duktiga mattar o hussar också).
   Anders som fotograferat mest, det är han bra på som du vet =)

 1. Tack för underbara bilder och stiligt reportage från en härlig helg med alla doodlefamiljerna
  Torsten med familj

  1. Tack, så kul att du tyckte det =) . Ja, helgen var kanon! Hälsningar från Charlie m familj till Torsten m familj, Vaff Vaff

Lämna ett svar