Kyler tassar innan privatlektion.

image

Mycket varma dagar nu. Man får akta så ingen vovve blir överhettad.

På bilden ovan kyler jag Charlies tassar i en liten balja med kallt vatten.

Vi skulle nämligen iväg på privatlektion med Cristina Lundgren som har Hundratio procent. Jättebra träning. Idag har vi tränat på tricks och hållit till på Laholms gator så vi får träna med olika störningar. Nyttig och rolig träning! När vi har privatlektion innebär det att  hon jobbar med bara oss och Charlie och jag får fin hjälp och tips om hur just vi kan jobba vidare med olika moment. Så någon gång i månaden kommer vi ta privatlektion för Cristina. Vi har redan träffats några gånger i olika miljöer och jag är väldigt nöjd med hjälpen vi fått av henne.

Vi fick inga bilder av träningen idag då vi hade full fokus på det vi gjorde och när jag kom på att jag ville ha ett foto av något träningsmoment med Cristina också med på bilden, fanns otroligt nog ingen lämplig kandidat som kunde knäppa ett foto…. 

Efter träningpasset i Laholm och en hel del bus i trädgården och spring genom vattenspridaden, så var det en mycket trött kille som slocknade i gröngräset.

image

 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar