Vi träffade Torsten i Ängelholm.

Torsten m. familj träffade vi första gången när Hööks Labradoodles anordnade uppfödarträff i maj. Torsten är 3 månader äldre än Charlie och alltså ca 1 1/2 år. Torsten kommer så småning om också att arbeta som vårdhund inom palliativ vård i Lund och kommer påbörja vårdhundsutbildningen m. sin matte Katarina i september.

Torsten och Charlie lekte hejdlöst i en rasthage där vi bestämt att träffas. Nedan ett bildspel på deras vilda lek:

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter det behövde killarna svalka sig denna varma dag så vi åkte till hundbadet i Ängelholm så de fick lite skön välbehövlig svalka.

image

Därefter körde vi till Ängeholms bygdepark och käkade lunch och grabbarna fick varsitt ben att tugga på. I bygdeparken var det bra miljöträning för Charlie och Torsten med hästskjutsar och alla andra djur och människor, de skötte sig galant.

Till bygdeparken kom också Katarinas son och sambo med en väldigt charmig liten tjej som hette Rosa. Hon är en Old English Bulldog- valp på 14 veckor. Hon var alldeles bedårande, så som bara valpar kan vara.

Bilder från bygdeparken:

Vi tackar för en härlig dag!!!

Publicerat av

En reaktion till “Vi träffade Torsten i Ängelholm.

Lämna ett svar