Kärt återseende.

Charlie och Lilla Grå
Charlie och Lilla Grå

I går var det en glädjens dag hemma hos oss. Charlies bästa vän, vår katt Lilla Grå, kom hem igen efter 3 månader hemifrån. Hon är mager, men verkar annars må bra. Charlie och Lilla Grå tycker väldigt mycket om varandra. Vi är så glada att hon är hemma igen 😊

Publicerat av

En reaktion till “Kärt återseende.

 1. Kära nån “lilla grå” härligt att vara hemma hos lillebror igen 🙂
  Läser på din blogg att ni är i full gång med praktiken och Charlie kan ju så otroligt mycket , blir så imponerad av er.
  Vi hälsade på jobbet i förrgår och mötte ca 30 pers ! T hur cool som helst, tur det ! Vi har ju Lena-Maria och vårshundsprojektet så vi får inte träffa patienter förrän i januari. Tränar på min sjuka mamma så länge 🙂
  Ha de bra i vinter och hälsa djuren o familjen
  Kram Katarina o Torsten

  Skickat från min iPhone

Lämna ett svar