Julklapp från praktikplatsen =)

Sista gången innan jul på vår praktikplats. Charlie och jag träffade “vår” lilla grupp. Mycket skratt och glada miner var det. Charlie gjorde en del tricks och kunderna var med på noterna, mycket korv gick det åt till Charlies stora förtjusning. Lite hopp genom rockringen blev det också. Sedan fick Charlie en julklapp av gänget, som han fick öppna alldeles själv. En söt älg var det, ett gosedjur med tomteluva =) Charlie verkade, minst sagt, väldigt nöjd. Därefter gick vi ut en liten promenad i sol tillsammans och kunderna turades om att hålla i Charlie med mig. Sedan tackade vi för oss och denna riktigt härliga förmiddag. Vi ser fram emot fortsättningen efter nyår =)

Här har Charlie just öppnat sitt paket.
Här har Charlie just öppnat sitt paket.

Publicerat av

Lämna ett svar