På MyDog-mässan.

I lördags åkte Charlie och jag tåg upp till Göteborg och Svenska mässan. Där MyDog-mässan pågick. Våra vänner Ingegerd och Mitzy hoppade på tåget i Varberg och hängde med dit, till mässan för hundar och hundfolk av alla kategorier. Vilken härlig dag! Bara “nörda” en hel dag bland hundar, hundfolk och alla mässprylar och erbjudanden, i så härligt sällskap som med Ingegerd och Mitzy var ju rena drömmen. Det hoppas jag vi ska kunna göra om. Vi var bl.a. på uppträdet av Hundakademin, som var så roligt och lärorikt. De hade sen också “prova på träning” med dem. Det gjorde vi – testade trä ringar på en pinne. Finslipa på buga o sitt vackert. Testade slalom och fick mycket andra tips om tricks. Hundakademin har en app som heter Better Dog academy – den är nu nerladdad i min Iphone…. Verkar riktigt bra!  

Det visade sig dessutom att en av de som höll i prova på träningen var utbildad Vårdhundförare och verksam i Mölndal och arbetar med vårdhunden Zigge. Så fick vi väldigt mycket mer att prata om =)

Hemma i soffan efter en intensiv dag.

Publicerat av

5 reaktioner till “På MyDog-mässan.

 1. Hej vad roligt nu hittade jag dig här på bloggen. Vad roligt att höra att nu tyckte träningen vad roligt. Som sagt håller in olika kurser både på hundakadademin men även bda kurser om ni är sugna på mer 🙂

  1. Hejsan!
   Jo, det var skoj träning =)
   Endagskurser eller läger är jag intresserad av. Då går det ju åka tåg eller bil lätt upp. Vi hörs!

   1. Vad roligt. Är det några fler som du vet är intresserade av detta så kan vi ses ihop en grupp för en heldag.

Lämna ett svar