Vi träffar VOVS-gänget i Varberg.

På onsdagen åkte Charlie och jag tåget upp till Varberg för att träffa det glada VOVS-gänget på Studiefrämjandet. För att prata ihop oss lite och byta idéer. VOVS står för Hundens betydelse i Vardag, Omsorg, Vård och Skola. De hundekipagen verksamma i Varberg hade dessutom fått lite pengar/bidrag till verksamhet m. social tjänstehund i Varberg. Flott!

Under fliken kontakt står det mer om VOVS.

Vi fem hundförare fick fina böcker med oss hem denna gång =)

Vem vill ha Sumpen – en bok lämplig att läsa högt ur på läshundstunderna.

Animal assisted therapy activities – en bok full av kunskap och idéer för hundförare till Sociala tjänstehundar. 

Detta tackar vi så hjärtligt för !!

Efter mötet var vi, Charlie och jag, bjudna på middag hem till Mitzy med matte Ingegerd. Vi har så mycket att prata om då vi båda gör praktik med våra hundar nu, Mitzy i skolans värld och Charlie i äldrevården. Det är en spännande och rolig tid vi har framför oss med våra fyrbenta blivande kollegor…

bilder från dagen:

Publicerat av

Lämna ett svar