VOVS i Hallands nyheter.

På onsdagen tog Charlie och jag tåget och träffade VOVS-gänget på Studiefrämjandet i Varberg, de verksamma hundförarna i Varberg har genom Studiefrämjandet fått ett bidrag från Varbergs kommun som kommer användas till att kunna erbjuda hundbesök av utbildade Sociala tjänstehundar till halva priset i vård och skola. Hallands nyheter var inbjudna till denna träff för att höra lite om arbetet och tankarna bakom VOVS.

En riktigt trevlig artikel tycker jag det blev =)

Charlie och jag är med i VOVS i Studiefrämjandet men vi är ju hemmahörande i Halmstad och gör vår praktik här i Halmstad. 

Mitzy, Charlies klasskompis från Vårdhundskolan sitter på bilden i artikeln och lyssnar på Klara som läser. 

Tänk om läshundar funnits när jag växte upp, vilken lycka. Jag får bara hoppas att vårdhundar finns etablerade i äldrevården när jag väl hamnar där….

Nedan: Alla härliga vovvar i VOVS, Viggo, Alfons, Molly, Nova, Charlie och Mitzy med Klara i mitten =) 

Publicerat av

Lämna ett svar