100 timmar praktik är gjort.

Från den 23 oktober 2014 t.o.m. 1 april 2015 har vi praktiserat. Vi har haft väldigt kul under tiden. Det var roligt och en härlig utmaning att få omvandla teorin till praktik. Mycket skratt och goa samtal blandat med träning av olika slag har vi hunnit med. Jag upplever att Charlie och jag har kunnat bidra till att höja livskvaliteten till de vi träffat. 

Alla har haft olika behov som jag har försökt bemöta individuellt. Även vid gruppträffar har jag försökt anpassa var varje individ tränar med Charlie.

Jag har sett en stor utveckling och mognad på Charlie under praktiktiden, han har blivit mycket lyhörd för hur han samspelar med olika personer. Jag är väldigt imponerad och nöjd med honom, han har varit superduktig och ser ut att tycka lika mycket om jobbet som jag =)

Här följer en massa blandade bilder från praktikperioden:

Publicerat av

Lämna ett svar