På dagsvandring med vänner.

Putte, Charlie och Pedro på övre raden Nova och Ville på nedre bänken.
Putte, Charlie och Pedro på övre raden Nova och Ville på nedre bänken.

Idag gick vi på vandring på Prins Bertils stig. Vi gick från Grötvik till Riccardos glassbar och åt grymt god glass. Fint ställe där även hundar var välkomna att sitta på uteserveringen. Sen gick vi samma väg tillbaks, det är väldigt vackert på vandringsleden runt Tyludden och som en liten bonus på dagens härliga promenad mötte vi Per Gessle.

Vårt sällskap på promenaden var Malin med Nova och Ville och Anna med Putte och Pedro väldigt trevliga både två och fyrbenta vänner =)

Rundan idag blev ganska exakt 2 mil så efter den var vi alla lite möra, men nöjda efter en skön dag.

På Riccardos hade dessutom Charlie sådan tur att vi träffade en väldigt trevlig tjej som också hette Nova som tog sig tid och tränade med Charlie en liten stund. Det gjorde hon som värsta proffset. Tack för hjälpen, Nova!

Här kommer bilder från dagen:

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar