Härlig dag m. Mitzy o Ingegerd

Idag fick vi besök av Mitzy och Ingegerd. Det är så kul att träffas. Hundar och tvåbeningar blir lika glada. Vi är klasskompisar från Vårdhundskolan. Mitzy och Charlie blev båda 2 år i våras. Mitzy arbetar som läshund i Varberg. De arbetar också genom VOVS.

Vi började med lunch här hemma och tog sedan bussen in till Halmstad, där vi strosade runt i solen. Lite dogparkour har tränats idag och vi har skrattat mycket och dessutom intogs mycket god fika på Espresso house, där vi blev väldigt fint bemötta på uteserveringen med hundarna, servitrisen frågade om hon skulle hämta vatten till vovvarna. Så gulligt, då blir man glad =) 

På bilden ovanför, Mitzy och Charlie framför skyltfönstret på Studio Strand, Milia (vårt barnbarn) är i skylten där =))

Nedanför bilder från dagen:

Publicerat av

Lämna ett svar