Sagostund, intervjuv och träning.

Intensiv dag, men rolig….

Vi gick på härlig promenad på förmiddagen, i ljuvligt höstväder.

På eftermiddagen hade vi sagostund på Vallås bibliotek, det var en skön stund med högläsning av bibliotekarien Frida. Sagan handlade om en hund och var spännande.  Sen var det en stund kvar att göra tricks på. Vi jobbade med trickskorten så varje barn som ville var med och drog ett kort och gjorde tricks, så alla (6 st.) fick vara delaktiga. Med på bibblan var också en jounalist från Lokaltidningen som var intresserad av hur Charlie jobbar och det berättar jag ju så gärna om =)

På kvällen åkte vi in på aktivitetspromenad på Dogz (finns i länklistan) tillsammans med vår granne. Tyvärr var för mörkt för att fotografera ute ikväll, tror vi var 8 som deltog. Trevligt ordnat i vanlig ordning =)

Några bilder från idag:

Publicerat av

2 reaktioner till “Sagostund, intervjuv och träning.

  1. Godmorgon
    Jag blir så inspirerad när jag läser om er och alla era aktiviteter, ni utvecklas hela tiden, så imponerande 😀
    Kramar från ett höststormigt Lund

    Skickat från min iPhone

Lämna ett svar