Träning, Grand hotel och balans.

På fredag förmiddag var Linnea, min systerdotter, med Charlie och mig på aktivitetspromenad på Dogz. Det var roligt, vi hjälptes åt med Charlie och mellan var övningarna gick vi med dubbelkommando. Linnea valde det knallrosa kopplet idag, snyggt. Linnea och Charlie jobbade så fint ihop. Fyra hundar var med och Rebecka höll i dagens promenad. Kul! 

Bilder från förmidagen:

 image

En ny leksak inhandlades också på Dogz idag. Jag tolkar det som Charlie är nöjd =)

I julas fick vi ett presentkort med övernattning på Grand hotel i Halmstad av Linnea och hennes bror Gustaf. Och denna fredagkväll bodde vi över i rummet där man fick ha hund. Det var så fint dukat till Charlie när vi kom in på rummet ( och till oss tvåbenta också som fick skumpa, choklad o frukt ). Vi är så nöjd med allt =) 

Innan frukost gick vi på härlig promenad i Halmstad utmed Nissan och tränade en hel del balans och styrka. Husse filmade lite av det, se nedan: 

Publicerat av

Lämna ett svar