Helg med bl.a. glöggmingel och skog.

Skön helg med mycket skoj. 

På fredagen träffade Milia en stund, det var väldigt mycket mysande, Charlie är båda småtjejernas idol =)

Milia, Charlie och Saga

På lördagen var vi bjudna på glöggmingel. Det var så trevligt och Charlie och Saga var så klart också bjudna. Det var många barn med och det var första gången som Saga var med om så här mycket stoj och skoj. Men hon sov mest mitt i alltihopa =)

Det var jättemysigt och vi fick faktiskt lite julkänsla! 

Glöggmingel (det fattas några barn för det hade inte tid att posera....
Glöggmingel (det fattas några barn för det hade inte tid att posera….

Söndagen var vikt åt en skön skogstur för Charlie och mig med våra vänner Pedro, Putte, Sienna, Anna och Anette. Det var skönt att komma ut en sväng med gänget. Det var så milt ute så hundarna vinterbadade =) 

Publicerat av

Lämna ett svar