Nyårshelgen och tillbakablick 2015

Nyår är över och Saga och Charlie sov sig igenom tolv-slaget. 

Vi önskar er alla en riktigt God Fortsättning!!!

Foto 2015-12-31 14 50 45

Helgen har varit lugn och kall med mycket lek, vila och utevistelse. 

 Våra bästa och viktigaste minnen från året måste vara att Charlie och jag certifierades tillsammans och bildar ett Vårdhundteam och R.E.A.D-team. Vi har haft mycket jobb under senare delen av hösten, med uppdrag både som vård och läshund. Året avslutades med att lilla söta Saga flyttade hem till oss i slutet av november. En otroligt fantastisk höst och vinter 2015. Hela 2015 har varit fullt med utmaningar och fina möten. Det får sammanfattas ett spännande och givande år! 

Bilder nedan från 2015, några bilder från varje månad har jag valt och då blev det med barn och hundkompisar men även från praktik och olika arbets och träningstillfällen och certifieringen, så klart. Här kommer 2015:

Publicerat av

2 reaktioner till “Nyårshelgen och tillbakablick 2015

  1. Blir så glad när jag njuter av din fina blogg, underbar årskrönika , tack
    Ser fram mot vår träff
    😀🐾 hälsa alla

    Skickat från min iPhone

Lämna ett svar