Härliga Hund, Vårdhundskolan och vi

På fredagen åkte Charlie, Saga och jag ner till Vårdhundskolan i Brösarp, Skåne. För tidningen Härliga Hund skulle komma och göra reportage. Då bjöd skolan in Vårdhundekipage som ville vara med, det visade sig dock att p.g.a dåligt väder var det bara jag som körde ner… Jag blev rätt paff, men tydligen kom jag rätt väg för det gick fint att köra ner och vi kom både dit och hem som vi skulle. Hemvägen blev däremot ganska tuff för det blev blixthalka i södra Sverige…  

Härliga Hund intervjuade Ingeborg Höök som är grundare till Vårdhundskolan och sen pratade de med mig och Charlie fick visa lite hur en Vårdhund kan jobba. Lilla Saga fick också vara med och charmade alla, hon ska ju också komma ut i jobb är det tänkt om något år. 

Saga fick träffa Lycke som är 6 månader och det busades vilt. Många bilder togs av både Ingeborg och mig och ett fåtal var skarpa, då det som skulle fota var av ett mycket rörligt slag… 

När vi lämnade Halland på fredagen hade vi ännu inte fått någon snö men i Brösarp var det vackert med minst 10 cm snö och snö låg kvar på träden. Härligt!

Vi, hundarna och jag läxade med övernattning på Brösarps gästgiveri, de får toppbetyg, jättemysigt ställe med fin service.

På lördagen bar det av hemåt efter en härlig runda i snön. Vi har haft ett roligt dygn här i Skåne.

image

Ingeborg med Saga i famnen, fotografen i mitten och journalisten med Charlie.

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar