Avslut på Sagas valpkurs.

Saga och jag har gått valpkursen för Christina på Hundratio procent (länk i länklistan) , med ett härligt gäng med gulliga, duktiga  och härligt busiga valpar. Vi höll till i det nybyggda ridhuset i Gullbranna, jättebra att vara inomhus och väldigt fint ridhus.

Denna sista gång fick vi gå en bana med olika moment, bl.a. hålla en potatis på en sked i samma hand som kopplet, valparna skulle sitta kvar i 3 sek i en ruta, inkallning , fritt följ och valparna skulle runda en pall som sista moment. Skoj! Alla var jätteduktiga!!! Vi släppte också valparna och sedan gjorde vi inkallningar från lek… Det var svårt! Vi avslutade med lite fria övningar på det var och en behövde träna på.

Tyvärr är bilderna usla… det var så kallt om fingrarna…. 

Publicerat av

Lämna ett svar