Blandat med roligt från veckan.

Veckan har varit extremt händelserik. 

Jag har haft möte om min blivande hundförartjänst på 25%, under 2016,  i hemvårdsförvaltningen. Det har börjat ta form nu men är inte helt klart ännu. 

Charlie har figurerat en del i media, i Hallandsposten var han på bild i en artikel om att Laholm ska satsa på vårdhundar.  En bild på Charlie där det står att han är en fin förebild.image

I tidningen Applåd stod det lite om jobbet som läshund och på bilden var han tillsammans med Linnea (min systerdotter) på sid 23, inne i tidning finns också en kalender med våra tider på sportlovet. 

 http://issuu.com/halmstadskommun/docs/applad_nr1_2016/15?e=11100315/32563574

 

Vi har haft roliga jobb, både med äldre och yngre medborgare. Det är så underbart roligt och givande.

image

Här väntar vi på barnen till Sagostund på Vallås bibliotek.

Jag var på Granngården för att kolla om de hade arbetskläder till mig, och det visade sig att de hade rea på hundgrejer…  

image

Ny hundbädd och många roliga leksaker blev det istället arbetskläder till mig.

 

Trevliga promenader har vi också hunnit, så klart. På filmen nedan går Charlie så fint och försiktigt på steg en bit ovanför marken. 

 

En av de nya leksakerna testades på Östra strandens agilitybana. 

 

Skön promenad, visserligen i regn, tillsammans med sprudlande glada Sienna och trevliga matte Anette. Det regnade så det var svårt att ta bilder, men jag filmade en liten snutt av vild glädje och lek. Saga fick springa med de stora en del, det tycker hon om men hon hinner inte riktigt med så hon blev duktig på att gena dem.

 

På lördagen var Charlie och jag på härlig långvandring i Hjörnered med Pedro, Putte och deras matte Anna. Fantastiskt vacker natur och härligt sällskap.

 

Efter den sköna milen så åkte vi till Hundboden (länk i länklistan t. Wolvfens hunderi) och antog en utmaning. Att gå in på Hundboden och sätta hunden på dogzonen (en hundbädd på ben) sen handla och om hunden sitter kvar så fick man 15 % rabatt på sitt köp… 

Charlie fixade rabatten utan problem =) 

Här sitter han och väntar.

På bilden sitter Charlie tålmodigt och väntar medans jag handlar mumsiga tugg med 15% rabatt . Han fick genast en belöning i form av en torkad viltburgare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar