Tälta, sagostund, lekstund och valpkurs

På tisdagen hade vi verkligen haft fullt upp, och bara roligt! 

På förmiddagen var vi hos barnbarnet Milia, där passade hon på att tälta med vovvarna.

 På eftermiddagen var Charlie och jag på Vallås bibliotek för att vara på Sagostund. Så fantastiskt roligt och mysigt. Många härliga barn och bra saga som handlade om hunden Bruno. Efter sagan blev det tricks och kel.

image

Direkt efter arbetet hade vi bestämt lekdate med fina schäfern Aston i rastgården på Linehed. Vi träffade också två andra vovvar där, Acke och Dundee. Alla fyra trivdes fint ihop =)

 

På kvällen var det sista gången för Sagas fortsättningskurs. Det har varit mycket lärorikt och skoj att gå med Saga, Hundratio procent (länk i listan) har arrangerat kursen. Ikväll fick vi prova nosework. En sport där hunden ska nosa upp olika preparat bl.a. eucalyptus, som är nybörjarklass och det vi testade på lite i dag. Jag är jättenöjd både med Sagas utveckling och själva kursen =)

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar