Smilla på dagen och jobb på kvällen =)

Vi träffade fina goa Smilla idag med tillhörande trevliga tvåbenta. Det är också en labradoodle som bor i Halmstad. Jätteskoj! Smilla är av lite nättare modell och Saga (nu 5,5 mån) och hon var jämnstora. De lekte så fint och så klart fick också Charlie vara med i leken.

På kvällen hade Charlie och jag enskilda läsestunder med tre barn på Söndrums bibliotek. Ikväll kom det tre nya barn och det är alltid väldigt givande att träffa barnen som kommer och läser spännande historier för Charlie. Han är en fin lyssnare och så blir det ju alltid lite tricks och så får han en och annan godbit av barnen. Jag vågar nog säga att alla var nöjda, inte minst Charlie och jag.

Nedan finns bilder av leken med Smilla och en bild från läsningen:

 

image

Så här kan det se ut när Charlie lyssnar, här på en berättelse om hunden Morris.

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar