Labradoodleträff i Halmstad

På söndagen hölls en stor doodlefest i Frösakull utanför Halmstad. Tillsammans med en annan doodleägare, Ann-Helen med sin fina Smilla, gjordes en inbjudan att komma med sin/sina hundar. Vi lade inbjudan på facebookgruppen – Labradoodle Sverige. Och hör och häpna det kom hela 19 hundar till vår träff. Labradoodlar i olika färger och storlekar och lika glada och trevliga allihopa, även tvåbeningarna som hörde till hundarna var väldigt trevliga och glada =)

Vi samlades och gick tillsammans till en stor äng, där kunde de som ville släppa sin hund. Det blev härlig doodledans och mycket spring på den stora ängen. Sen gick vi tillbaks och fikade tillsammans med medhavd matsäck. De som ville följde sedan med på promenad ner till havet.

Här kommer bilder från denna härliga eftermiddag i ljummet vårväder:

 

 

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Labradoodleträff i Halmstad

Lämna ett svar