Charlie utanför Barnkliniken.

På onsdag förmiddag hade vi ett kul uppdrag. Vi stod utanför Bankliniken vid bron som leder rakt ut på Galgberget. I samarbete med Lekterapin arrangerades detta så att barn och ungdomar som ville, kunde komma och träffa Charlie. 

Av vädret kunde vi önskat mer… det var väldigt kallt (men det regnade inte…) . Några modiga barn och ungdomar trotsade vädret och kom ut till oss. Det var så roligt att få träffa dem, tyckte både Charlie och jag. Alla var så duktiga med Charlie och det blev en hel del bus och skratt denna stunden. Det gör vi gärna om =)

Tricks, leta-övningar (både efter leksaker och barn) och fånga-träning med mjuka bollar och godis var det vi hittade på mest, men också att mata Charlie med sked var poppis ( inte minst av Charlie själv) . 

På bilden väntar vi på våra besökare =)

 

Publicerat av

Lämna ett svar