Annie- helg med bus, mys och snö

Charlie hade sin extraföreställning av musikalen Annie på lördags eftermiddagen och Vill hade helgens fre, lördagkväll och matinén på söndagen. Charlie och jag åkte upp till Österbymo på lördagsmorgonen och han var med på sin föreställning kl. 14, det var fullsatt (alla föreställningar är slutsålda) och jätteroligt att vara med (som vanligt). Charlie är överlycklig när han ser vart vi åkt och så glad när han hälsar på alla som vill. 

Han gnyr för han vill ut på scen till sin Annie, så fort som möjligt. Underbart!

Jag (och Charlie) hjälpte till med fikaförsäljning m.m. i pausen på kvällsföreställningen och då hade jag chansen att kika lite från sidan på föreställningen med Vill. Det var så fint, roligt  och rörande och även han var taggad att komma in på scenen och gjorde allt på topp. Likaså båda tjejerna som har huvudrollen Annie tillsammans med hela fantastiska ensemblen.

Det är en lycka att vi fått chansen till detta enormt roliga varannan-helg-sysselsättning den här hösten. 

Jessica (Vills matte) hade alla sina hundar med och vi delade stugan som vi har tillgång till. Det var riktigt mysigt med både bubbel, skratt, hundprat, ostbricka och både mattar hundar som var nöjda och glada.

På morgonen hade det snöat till de fyrbentas lycka. 

 

Vill och Charlie, helt fantastiska och riktiga musikalstjärnor <3

 

 

Bilder från snölek, med grabbarna Gip, Tesla, Vill och Charlie:

 

Publicerat av

Lämna ett svar