Glöggmingel, skogspromenad, barnbarn

Fullt ös hela helgen! På Lördagsförmiddagen var vi på skön skogsrunda med vännerna Pedro och Putte med matte Anna. Det var mycket trevligt, omständigheter har gjort att vi inte kunnat träffats på ett tag. Alla var glada över att ses!

Charlie, saga, Putte och Pedro
Charlie, saga, Putte och Pedro

 

På eftermiddagen hämtade vi Milia och åkte på glöggmingel hos goda vänner. Hundarna var julfina och det var en himla trevlig tillställning. Jag tog många bilder på hundarna och barnen , men det var alltid någon som var suddig. Flera av barnen på festen tyckte att det var kul att träna lite trix med hundarna.

Härliga barn och hundar
Härliga barn och hundar

 

Charlie och Saga älskar vårat barnbarn Milia, som är 2,5 år gammal. Hon har ett fullständigt självklart sätt med hundarna som lyder hennes minsta vink.

Publicerat av

Lämna ett svar