Massa doodlar på Vårhallarna i Skåne

Genom den trevliga gruppen Labradoodle Sverige, på Facebook anordnades en Sommarträff för leksugna labradoodles. Det var på ett hundbad som hette Vårhallarna och låg i Simrishamn, fantastiskt fint ställe. Många lurviga vänner kom, ca 20 st gissar jag,  alla glada och goa och i olika utföranden. Det är väldigt charmigt med alla olika modeller tycker jag. Namnen på alla deltagare kan jag tyvärr inte denna gången och jag har fått låna en del bilder så förhoppningsvis ska nu alla doodlar vara med på någon bild. 

Mitzy (kollega till Charlie) med matte Ingegärd, Saga och jag for iväg till detta meeting. Efter träffen gick vi på en runda tillsammans med Torsten (ytterligare en kollega till Charlie) och hans lillebror Svante. Sen åkte vi till Hylkegården, väldigt trevligt ställe med fantastisk fika i vacker miljö och en mycket trevlig butik. Charlie var tyvärr hängig och fick vara hemma med husse, när vi kom var han pigg igen.  

Det var så svårt att välja bilder och alla hundar är ju så himla fina. Så håll till godo!

Här kommer nu blandade foton från dagen:

 

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Massa doodlar på Vårhallarna i Skåne

  1. Så synd att vi inte kunde vara med där. Vi bor ju bara 5 km norrut. Matte och husse skulle på kalas ( som vi inte fick följa med på☹️ Vi blev passade hos våra kompisar Anki o Jan och hade det jättebra där. Hoppas vi kan vara med nästa gång. Det är så kul att träffa alla fina doodlar. Puss o kram från Truls o Totte🐶🐶❤️

    1. Så skönt att höra att ni hade det bra och det blir med all säkerhet fler träffar och då får ni vara med och busa 🐾💕🐾

Lämna ett svar