På Leva o fungera-mässan.

På tisdagen var Charlie och jag på Leva och fungera-mässan i Göteborg. 

Det var en riktigt rolig och givande dag. Dessutom jättebra miljöträning. Vi minglade runt i ett par timmar och det var många som var framme och pratade och klappade på Charlie. Det verkade han väldigt nöjd med. 

Fanns mycket grejer att titta på, blev dock inget handlat…Men tog en del kataloger, så får jag kolla i lugn o ro hemma… Fina grejer som går att använda i vårdhundjobbet t.ex bollar i alla möjliga färger, former och material, roliga ärtpåsar och fina spel.

Lite nya kontakter fick vi och vi var väldigt trötta och nöjda med dagen när vi kom hem och landade i soffan. 

image

Charlies alldeles egna biljett =)

Från dagen:

Vi träffade Jennie som Charlie genast fattade tycke för. Det visade sig att hon har en egen doodle där hemma som heter Henry och är utbildad assistanshund. Bilden till vänster är från mässan med Charlie i Jennies knä. Bilden till höger är en bild jag fick låna av Jenni, där syns det så lika våra hundar är.

Nedan lite mingelbilder:

Publicerat av

Lämna ett svar