Foto, Milia, Wolvfens och Mitzy.

Fantastiskt omväxlande och rolig helg.

På fredagen hade Grizzly zoo husdjursfotografering och så klart passade vi på…

image

Sedan åkte vi in till Halmstad och träffade mitt barnbarn Milia, vi gick på stan och satt på uteservering och hade det så bra.

På lördageftermiddag var vi med på en skön promenad som Charlies dagis anordnade, Wolvfens hunderi, länk dit finns i länklistan. Många hundar och härlig stämning. Vi gick genom skogen och på stranden och sedan fikade vi. Jättetrevligt! Vi tackar för det! 

Blandade bilder från rundan nedan:

Hela söndagen var vi i Varberg och umgicks med Mitzy, som ska bli läshund, och hennes matte Ingegerd. Mitzy och Charlie är klasskompisar från Vårdhundskolan. Vi har haft en kul dag med mycket rolig träning och goa samtal. 

Bilder från Varberg:

Charlie och Mitzy gör apan.
Charlie och Mitzy gör apan =)

Publicerat av

Lämna ett svar