Härligt rolig tränings- tisdag =)

På förmiddagen hade vi privatlektion med Cristina från Hundratio procent (länk i länklistan). Vi var på grönområdena på Linehed och tränade. Lite all möjlig träning blev det idag och mycket prat och tips. 

image

På bilden ovanför har vi en liten paus, Charlie i knät på Cristina. 

På filmen nedanför visar jag att Charlie nu kan apportera kapsyler… Det var vår läxa från föregående lektion. Det är kul med utmaningar tycker både Charlie och jag. Vi ser alltid fram emot dessa träffar med Cristina som sker ungefär var tredje vecka. Läxa till nästa gång är att -Backa! 

På kvällen var vi med på Aktivitetspromenad med Dogz (länk i länklistan). Det är alltid skoj och lättsam träning, som passar alla, ung som gammal, var och en gör uppgifterna efter sin hunds förmåga. Rebecka brukar hålla i det, så även i kväll. Det var 11 trevliga hundar och mattar med och temat var nosaktivering, så vi gjorde lite olika övningar där vovvarna fick leta efter grej eller godis. Kul och givande! 

Bilder från kvällen:

Publicerat av

Lämna ett svar