Springerspaniel, veckans hund =)

På en vecka vid två tillfällen har vi träffat tre superhärliga Springerspaniels (med tillhörande trevliga människor).

Först Svea och Hjördis med matte Annika, vi gick en härlig promenad på Galgberget i Halmstad. Det var en fantastisk höstdag. Svea och Charlie är båda arbetande Sociala tjänstehundar och Hjördis en blivande sådan. Annika jobbar med Svea i Göteborg bl.a. på Drottning Silvias barnavdelning. Det var så roligt att höra om hur de jobbar och jag fick mycket tips och idéer.  Hundarna trivdes också bra med varandra och vi hoppas kunna träffas igen när ni hälsar på i Halmstad nästa gång.

Nedan en film där Hjördis har täten:

 

Vi har också träffat Nisse och Ann-Marie. Nisse är 1 år nu och han hade växt till sig ordentligt sen sist vi träffades. Nu hängde han bra med i svängarna och de båda killarna sprang och brottades om vart annat och såg ut att ha riktigt kul. Vi gick en runda vid havet, vi var själva där på hela strandpromenaden, även denna dag var en underbart skön höstdag. Det kallar jag vardagslyx. 

Bilder från stranden:

Charlie har en teori nu om varför de heter Springerspaniels 😉 ….

Publicerat av

Kommentera