Date med Sienna och lite jobb.

På förmiddagen träffade vi Sienna med matte, vi tog en promenad på stranden så Charlie och Sienna kunde leka vilt med jaktlekar och brottning. Saga fick åka i ryggsäck på magen mest, men var lös korta stunder och fick då vara med de stora och springa. Sienna och Saga hälsade så fint och Sienna lät henne vara med och busa. 

Väl hemma från strandpromenaden så fick Charlie bada, så han var snygg till vårt vårdhundsuppdrag på eftermiddagen. Idag var vi på ett äldreboende i Halmstad, under tiden fick Saga vara med på husses kontor. 

Riktigt härlig dag, perfekt semesterdag, om ni frågar mig 😉

image
Mycket spring i benen på dessa båda ….
image
Här snackar vi tackling…
image
Saga vill helst vara med nere på marken med storebror och Sienna….
image
Sienna, Saga och Charlie
image
Saga så nöjd med att få vara med.
image
Sienna och Saga snackar lite
image
Saga kollar vad de stora hittar på.
image
Söt liten tuffing!
image
Hjälp!! Plötsligt vände de´….

Publicerat av

Lämna ett svar