Helg tillsammans med Putte och Pedro!

På lördagen var vi en sväng på stranden med Putte och Pedro (med matte Anna) Saga fick var med och leka kort stund i början och slutet av rundan, emellan fick hon åka väska.  Efter en trevlig promenad på klipphällar och strandstigar åkte vi till Hundboden ( länk Wolvfens hunderi i listan) för att köpa lördagsgodis till våra fyrbenta vänner. Till Charlie köptes också ett fint halsband som han ska ha när vi är läshundteam till nya tjänstetecknet för VOVS. 

På söndagen, 13 december, hade Anna och jag planerat en långrunda i Simlångsdalen, på en av vandringslederna. Idag fick Saga vara hemma hos husse. Ryggsäcken fylldes i stället med glögg och kaffe, Anna hade packat saffransbullar de lux i sin rygga och naturligtvis fick även vovvarna, i deras ögon, också god fika. Vi gick 8 km i terräng, det var ganska vått i skogen idag och en hel del backar på rundan, men väldigt vackert. Det var ett jättetrevligt Luciafirande tyckte vi allihopa =)

 

Väl hemma blev det soffhäng, nedan med Saga,Charlie och Lilla Grå =)

 

Publicerat av

Lämna ett svar