VOVS på ByrackaByrån

VOVS var med och samlade in pengar till Musikhjälpen via Hundsportens insamling förra året. I samband med det var vi med i en utlottning och vann då ett träningstillfälle på ByrackaByrån (länk i länklistan) i Veddige och Jessica Hedèn. På lördagen var det dags för oss att “hämta” ut vår vinst.

Det var fyra av oss VOVS:are som kunde delta och vi fick riktigt bra träning och tips med oss. Vi har alla väldigt glada och sociala hundar och ibland kan just hälsningsceremonier gå över styr lite… Detta övade vi mycket på idag och hjälptes åt med att vara figurant till varandras hundar. Vi fick också en hel del tips på fiffiga aktiviteter till hunden som kan användas i våra arbeten med barn och gamla. 

VOVS, idag representerade av: Marie, Molly, Anne, Viggo, Ingegärd, Mitzy, Charlie och mig, tackar för en toppenvinst!!!

Här är bilder från dagen:

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar