Delat pass idag. Jätteskoj!

På förmiddagen var vi och arbetade på ett servicehus och vi hade både en liten grupp och enskilt besök. 

I gruppen provade vi nytt idag. Jag köpte i veckan en kortlek med riktigt stora spelkort. Vi spelade en enkel variant av Finns i sjön. Man samlar par och frågar varandra om kort och om man inte har det efterfrågade kortet, så säger man – Finns i sjön! och det var då som Charlie kom in i bilden, han valde kort från ”sjön” på golvet. Det var riktigt kul! Vinnaren vann en bit hundgodis…. 

På det enskilda besöket provade vi ”godisfilt”. I en filt jag hade med, veks det in godbitar, tills det var ett litet fint paket som Charlie fick ”vika upp”. Uppskattat både av damen vi besökte och Charlie =)

På vår fria tid mitt på dagen passade vi på att träffa Sienna, en glad, pigg och vänlig tjej. I den vilda leken fick också Saga vara med. Vi gick en runda på stranden och det var alldeles fantastiskt vinterväder. 

På kvällen åkte Charlie och jag till Söndrums bibliotek för att ha enskilda läsestunder, då brukar vi träffa tre barn på en timme, så gjorde vi även idag. Duktiga, trevliga barn som Charlie gillade jättemycket. En av dem var Theodor, han var mycket hundvan och läste först sin läsläxa för Charlie, därefter gjorde de tricks tillsammans och samarbetade mycket bra. 

 

Publicerat av

Lämna ett svar